søndag den 25. januar 2009

Söderåsen og Blekinge

De forgangne to weekender har budt på endnu to weekendsamlinger. Først med seniorlandsholdet på Söderåsen - i ganske udemærkede terræner beliggende blot 30 km fra Helsingborg - hvorfor bliver det ikke oftere benyttet af danske orienteringsløbere???

Og i den forgangne weekend gik turen så med OK Øst til Jämjö. Også her til gode og udfordrende terræner, og selvom weekenden også havde et stort socialt element, blev der gået til den - bl. a. på Johans allerede legendariske Crying Mile, hvor det trods en km-tid på ret præcist 10 lykkedes mig at hive den eftertragede sejr i land:

Den kommende weekend byder på endnu en weekendtur - denne gang med u-16-landsholdet til Silkeborg.

søndag den 11. januar 2009

10 i træk!

Nytårsstafetten var i år særligt spændende, fordi jeg havde muligheden for at vinde i herre-klassen for 10. år i træk. Det havde fået især de unge FIF-drenge til at proklamere ekstra hård kamp om sejren, men med Jamie og Rune på holdet, lykkedes det os at hive sejren hjem.

Det blev dog ikke helt problemfrit, for selvom vi var i front efter hver tur, så var FIF'erne også fremme og føre undervejs på hver tur.

På første turen lykkedes det mig - sammen med Henrik M - at skabe et hul ved at investere nogle sekunder i planlægningen af de valgfrie poster. Et bom på 14'eren gjorde dog, at gruppen igen var samlet, og en kreativ postplacering af 21'eren medførte igen bom og samling, inden jeg på de sidste poster kunne løbe fra. Se kortet herunder:




Sejren var som sagt min 10. i træk - de 5 første med OK Øst og de 5 efterfølgende med THOK, men nu har jeg lovet drengene, at jeg ikke længere vil 'tvinge' dem med til Odsherred, så mon ikke det bliver ved de 10...

søndag den 4. januar 2009

Godt nytår!

Næppe var nytåret overstået før den stod på samling med Pan Kristianstad i weekenden 2.-4. januar. Da der jo om blot 3½ måned er 10-mila på 'hjemmebane' stod den på tio-relevant samling med overnatning på selvsamme skole, som vi skal anvende til tio - så fik vi også trænet det. Forhåbentlig bliver temperaturene nogle andre - for natløb i 10 graders frost var en kold fornøjelse, og skovbunden var hård og knoldet. Men vi fik løbet fire fine træninger - bl.a. denne mellemdistance i naboterræn til 10-mila-løbsområdet:


Den kommende uge står på opladning til årets vigtigste stafet...;-)