søndag den 11. januar 2009

10 i træk!

Nytårsstafetten var i år særligt spændende, fordi jeg havde muligheden for at vinde i herre-klassen for 10. år i træk. Det havde fået især de unge FIF-drenge til at proklamere ekstra hård kamp om sejren, men med Jamie og Rune på holdet, lykkedes det os at hive sejren hjem.

Det blev dog ikke helt problemfrit, for selvom vi var i front efter hver tur, så var FIF'erne også fremme og føre undervejs på hver tur.

På første turen lykkedes det mig - sammen med Henrik M - at skabe et hul ved at investere nogle sekunder i planlægningen af de valgfrie poster. Et bom på 14'eren gjorde dog, at gruppen igen var samlet, og en kreativ postplacering af 21'eren medførte igen bom og samling, inden jeg på de sidste poster kunne løbe fra. Se kortet herunder:
Sejren var som sagt min 10. i træk - de 5 første med OK Øst og de 5 efterfølgende med THOK, men nu har jeg lovet drengene, at jeg ikke længere vil 'tvinge' dem med til Odsherred, så mon ikke det bliver ved de 10...

2 kommentarer:

René R sagde ...

Tillykke. Kom til Pan næste år, så kan du tage de næste 5 sejre i den bordeaux dragte!

Michael Sørensen sagde ...

Ha - nu har du i 10 år proklameret, at "næste år kommer Pan", og hvad er det blevet til??? Så nej - det er ikke et særlig troværdigt tilbud! ;-)