mandag den 10. marts 2008

Sæsonen igang

Den netop overståede weekend stod på tur til Nordjylland og deltagelse i Nordjysk 2-dages. Troels, Lærke, Ulrik, Rasmus og jeg tog den lille køretur til Fjerritslev og indkvartering hos Fætter Esbens familie på Slettestrand Feriecenter. Med afgang torsdag aften blev det en hel lille miniferie med flere træninger, god mad, vin og søvn samt 8 spil Bezzerwizzer - resultatet skal ikke offentliggøres her, men vi var vist enkelte, der havde en bedre statistik end andre ;-)


Lørdagens løb gik i delvist jomfruligt terræn med det østlige Bulbjerg og det vestlige Vester Thorup på et faktisk rigtig godt kort. Årets første konkurrencestart er jo altid spændende, men jeg fik pænt flyd i orienteringen, og det forkerte vejvalg til 1'eren, som kostede ca 20 sekunder var faktisk mit største tidstab på en bane, der måske ikke havde allerhøjeste sværhedsgrad men til gengæld var helt reel og havde god afveksling. Tiden rakte til en andenplads, 2.00 min efter René, der havde et stort set fejlfrit løb, men foran alle de startende landsholdsløbere.


Søndagens bane gik i Vester Thorup Vest. Koncentrationen var ikke helt i top og det blev til en række dumme tidstab - flere af dem ved at løbe ud af forkerte stier og lignende 'begynderfejl'. Da benene heller ikke helt var til samme tempo som dagen før, blev det til en beskeden 10. plads, 7 minutter efter René, der vandt for anden dag i træk.

Se resultaterne i splitbrowser fra hhv lørdag og søndag.

1 kommentar:

Webcam sagde ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.