lørdag den 14. juni 2008

Restitution!

Ovenpå CZXM blev det til et par (efter min egen mening) velfortjente hviledage, inden træningen kom igang igen - og her 13 dage efter sidder der stadig lidt tilbage rundt omkring i kroppen. Det er dog blevet til et par hurtige træninger også - primært i form af to 5 km løb.

I søndags løb jeg 16:23 på en lidt kuperet 5'er i Egebæksvang og var her kun ca 15 sekunder efter duatleten Kenneth Rasmussen, der ellers havde slået mig med et lille minut på en 6 km cross i vinter, så det var faktisk ganske tilfredsstillende.

I dag var benene lidt dårligere, da jeg stillede op i Allerød Super Best Løbet. Jeg fik bank af én af de unge løver, og løb endda forkert til sidst, så tiden på 17:07 taler ikke rigtig sandt. Tempoet lå til ca 16:15-16:20 på en stort set flad rute - dog med en del sving.

De fleste o-løbere tilbringer ellers denne weekend i Finland, hvor der er rekorddeltagelse på Jukola, men da klubben (Pan) ikke var interesseret i at betale min tur, valgte jeg at blive hjemme, hvor jeg jo så i stedet kan følge løbet på web-tv. Her har jeg lige set Signe Søes løbe Lidingö ind på en 3. plads i Venlakavlen, og måske jeg kommer til at sidde lidt oppe i nat og følge herrerne også...(?)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

How much do you think I could get for a relatively new iphone, with a few very small scratches on the corner. It is in perfect condition other than that. Also, where could I sell it other than ebay? I called at&t already and they don't buy back used phones.
[url=http://www.mepbm.com/forums/member.php?u=2844]unlock iphone[/url]