lørdag den 2. august 2008

Slovenien mm

To fantastiske uger med en masse oplevelser byggget op omkring deltagelsen i OO-cup (Slovensk 5-dags) er gået. Herunder følger en kort beskrivelse med et par enkelte billeder og link.

Wien
Turen startede med to dage i Wien, som blev set og oplevet i hurtig og effektiv stil (på billedet herunder ses det østrigske parlament), men vi nåede også et enkelt museumsbesøg og på musikfilmfestival og se Peter und der Wolf.
Bled
Efter en nat i Fürstenfelt og en enkelt o-træning på Dammers kort fra Thermenland Open '06 gik turen til Slovenien og den smukt beliggende by Bled. Her blev det til en 5 timers vandretur i de Julianske Alper med udsigt til Sloveniens højeste bjerg, Triglav.
Green Volley
Straks efter gik turen til Italien, hvor vi i et døgns tid var gæster til multisportsfestivallen Green Volley i Faedis. Lørdag aften deltog vi i et 9 km gadeløb ("walking race"!), der dels viste sig at være 9,4 km og dels at indeholde en del stigninger - den største på 140 højdemeter. En tid på over 35 minutter rakte derfor til en 3. plads. Dagen efter stod den på orientering i området på noget, der mest af alt mindede om et matrikelkort - og her kunne de lokale ikke yde modstand. Til den afsluttende middag var gæsterne fra Danmark derfor de vildeste VIP's, der blev godt bespist og -drukket!


Venedig
For første gang var jeg i Venedig. Aftenen før havde vi mødt Pernille og Johan, så vi var nu en hel flok til at opleve den unikke by. Vi var ikke de eneste turister i byen den dag, men det var stadig en stor oplevelse at bevæge sig rundt i de smalle gader.
OO-cup
For andet år i træk deltog jeg i OO-cup, og for andet år i træk var det en kæmpe o-teknisk oplevelse at løbe i nogle så detaljerede terræner, at de første tre dage blev afviklet på kort i 1:7500 og 1:5000. Resultaterne var lidt blandede; på førstedagen bommede jeg en del og på flere af de efterfølgende følte jeg, jeg havde svært ved at bevæge mig i det ret stenede terræn. Alligevel rakte det til en samlet 10. plads som bedste dansker - nok mest fordi en del udgik, men dem har man jo så ogs slået;-). Vi var legendarisk indlogeret på en gammel borg i Stanjel, og der var også tid til lidt udflugter til bl.a. Ljubljana og havnebyen Piran, hvor nedenstående billede er fra.

1 kommentar:

Jesús Barrio sagde ...

check matrikelkort in google maps:

http://www.goolzoom.dk