søndag den 15. marts 2009

Sæsonstart

Så er det igen ved at være længe siden, der har været indlæg på bloggen, så her en lille opdatering af, hvad februar og første halvdel af marts har budt på:

Portugal
Efter et par uger med sne og småtrist vejr i Danmark, var vi mange, der så frem mod en uge i Portugal i slutningen af februar med forvententninger om temperaturer omkring de 15 grader og efter sigende lækre terræner. Men man må sige, at virkeligheden i den grad overgik forventningerne. Termometeret sneg sig dagligt over 20 grader, så vi kom småbrune hjem, og terrænbillederne herunder taler vist sit eget sprog - flere træninger og konkurrencer blev således gennemført i shorts!

Marts
Hjemme igen tog det en uges tid rigtig at komme sig ovenpå en uges god træning med 6 konkurrencer. Første weekend i marts løb jeg en hæderlig cross i HSOK's Grand Prix og en ret ringe førstetur på Pan's andethold til Hallandsstafetten, hvor førsteholdet så til gengæld tog en overbevisende sejr hjem. Se kortet herunder.

I den netop forgangne weekend gik turen igen til Sverige - denne gang for at løbe testløb med Pan i naboterrænerne til årets 10-mila. Kampen om pladserne på holdet er hård, og selvom jeg løb et ok natløb, må jeg nok erkende at jeg ligger nr 11-12-stykker i kampen om de 10 pladser på holdet, men der er fortsat et Spring Cup med mulighed for at overbevise UK om, at man fortjener en plads på holdet. Det endte med 3 konkurrencer på en weekend, idet vi hjemme igen tog til Buresø søndag og var med til at sikre Tisvilde en overbevisende sejr i divisionsturneringen. Selv løb jeg et rimelig godt løb og var blot 2 sekunder efter Jamie, der vandt bane 1. Kort herunder fra fredagens nattest: