søndag den 3. maj 2009

Dobbelt Sjællandsmester!

Der var fuldt udbytte ved weekendens to SM'er - lørdag stafet i St. Dyrehave og søndag lang i Grib Skov Maarum - førstnævnte sejr skyldes primært stabile løb af mine holdkammerater, mens jeg selv løb et ganske fornuftigt løb søndag.

For første gang blev der til SM-stafet eksperimenteret med at lade de 4 klasser i aldersgruppen 17-44 løbe samme bane og starte samtidigt, hvilket bestemt må betegnes som en succes. 22 hold startede ud samtidigt og gav førstetursløberne en sjov stafetoplevelse. Takket være god banelægning og reel gafling, hvilket man har kunne savne i en del danske stafetter de sidste par år, blev de bedste orienteringsløbere alligevel hurtigt skilt fra de næstbedste - så en klar positiv opfattelse af det nye koncept.

For mit eget løbs vedkommende er der ikke så meget positivt at bemærke - men jeg fandt da de rigtige poster og holdt os inde i stafetten, men Rune fik en del at arbejde med, inden vi (Rasmus N, jeg og Rune) kunne ta' sejren foran Farum og Søllerød.

Søndag stod den så på 15 km klassisk orientering ved SM Lang i en lynhurtig Grib Skov Maarum. Benene føltes væsentlig bedre end lørdag og da det samtidig lykkedes at få fornuftigt flyd i orienteringen med kun små fejl (største tidstab var et 40 sek bom på tredjesidsteposten), lykkedes det mig at sende landsholdsløberne Søes og Djurhuus ned på præmieskamlens laveste trin. Kort fra dagens løb følger herunder.

Den kommende uge står især på hvile - med undtagelse af en 5 km i Tikøb onsdag - forud for weekendens Wild West, hvor jeg skal revancere mig for en dårlig oplevelse for to år siden.


2 kommentarer:

RunO sagde ...

Super løbet mester, en fornøjelse at se du kan give maks gas og få orienteringen lige i boksen.

Sæ'føli' skal der en Tisvilder på toppen!

Anonym sagde ...

god start