mandag den 3. august 2009

Sommerferien ovre

Juli måned er gået og dermed også en sommerferie, der også endte med at blive sommerferie fra bloggen - derfor nu en kort opdatering:

Sidst i juni deltog jeg for første gang i 3 skåninger og en dansk, som er en weekend med 4 kortdistanceløb i Helsingborg og -ør. Efter 4 sjove løb i flot vejr og med mulighed for solbadning undervejs i både Hornbæk og Helsingborg, endte det med en 3. plads efter Peter Jacobsson og Erik Liljequist - se resultater mv her.

Først i juli havde jeg fornøjelsen af at være med et udvidet dansk u-16-landshold til EYOC (Ungdoms-EM) i Serbien. En dejlig tur til et spændende land og med flot arrangerede konkurrencer og gode, udfordrende og svære baner. Det blev til to danske medaljer; bronze til Thor Nørskov på langdistancen og sølv til Andreas Boesen på sprinten. Se resultater mv på EYOC's hjemmeside.

Herefter stod den på afslapning, ferie og lidt arbejde på skift - krydret med en enkelt forlænget weekendtur til Ullared og deltagelse i Hallands 3-dagars, som dog ikke blev den store oplevelse, idet jeg i venstre baglår/balle fortsat er mærket af den overbelasning, som jeg pådrog mig ved DM Lang 2008 og som jeg nok ikke i alle tilfælde har behandlet lige pænt sidenhen...

Den forgangne weekend gik turen så til Bornholm med deltagelse i Pernille og Johans bryllup - en sjov fest og nogle dejlige dage på solskinsøen, hvor det også blev til deltagelse (og sejr!) i det arrangerede bryllups-o-løb i Danmarks sværeste terræn(?), Dueodde.

3 kommentarer:

Big Brother sagde ...

Hvordan kan man sejre, når man ikke finder i mål (Bryllups-o-løb)?

Michael Sørensen sagde ...

Hæ-hæ - godt spottet!

Den mundtlige instruktion bekendtgjorde, at målet var flyttet op til starten...

Anonym sagde ...

hvad jeg ledte efter, tak