torsdag den 22. juli 2010

5. plads i kamp om 5.000 kr.

Desværre tog vinderen det hele og ville ikke dele, men det var jo sådan set meget fair - og jeg var bortset fra på natten aldrig i nærheden af at true de hurtigste.

Tour de Värmland startede med sprint tirsdag aften i et friluftsområde med lidt klipper ned mod Vänern. Løbet var forholdsvis simpelt og de små fejl, jeg lavede, blev derfor ret dyre.


Få timer senere stod den på natløb med samlet start. Der var udlovet bonus til de første på post 1. Jeg tog mit eget vejvalg, som dog ikke var hurtigst, og på de næste poster måtte jeg i stedet kæmpe for at hente de tabte 45 sekunder. Jeg kom godt rundt på sløjferne og kunne derfor løbe ud på hjemturen med et forspring på et lille halvt minut. Men med 4 jagende mand efter, så var det næsten umuligt at holde, men det lykkedes mig dog at holde mig fremme i teten og var først på mange af posterne, men til sidst måtte jeg nøjes med en 2. plads.

Onsdag bød på mellemdistance i et ret hårdt og lidt stenet terræn. Jeg bommede noget, men kom dog hæderligt rundt.

Torsdagens afsluttende jagtstart var også i lidt af et krigerterræn - denne gang mest pga vegetationen. Jeg startede ud som 4'er og var halvvejs på banen i en tre-mands gruppe med den 3. og 5. startende, men i et underligt område mod post 9 tabte jeg dem og måtte trille hjem til en samlet 5. plads. Bemærk afslutningen på sprintkort i målestok 1:2.800 !

Ingen kommentarer: