mandag den 19. juli 2010

Sommerferie

I en tid med mange misytringer vedrørende seniorlandsholdet, er det en stor fornøjelse at være beskæftiget med den kommende generation, der altid udstråler glæde og positivitet - tak for det!


Årets EYOC var således en kæmpe oplevelse - også som leder - og imponerende at se, hvordan hele holdet rejste sig ovenpå en svær og hård førstedag og tog medaljer hos både drengene og pigerne i stafetten. Billedet taler vist for sig selv.


Kortet herunder viser mit gennemløb af H16-sprint-banen (dog påvirket af en gal hund væk fra post 5 og en lukket passage på stræk 11-12).Efter hjemkosten blev det for mig et smut til Nordjylland, hvor juniorerne jo fejrede triumf efter triumf ved JWOC. Selv nåede jeg ud en tur i langdistanceterrænet i Svinkløv:Herefter gik turen til Sverige og Havs-OL, der bød på en rigtig sommerferieløbsstemning på den lille ø Tjärö i den blekingske skærgård, der bestemt kan anbefales at aflægge et visit - også for ikke-orienteringsløbere.


Ferien fortsatte nordpå, hvor det bl.a. er blevet til gensyn med de lækre terræner omkring Tidaholm - her i form af en bane fra en tidligere juniorsommerlejr (og vist nok en del af VM-banen fra 1989(???))I morgen venter Tour de Värmland.

Ingen kommentarer: