tirsdag den 14. september 2010

DM-guld og 8. plads

Årets store DM-weekend blev denne gang afholdt stort set lige udenfor døren, men alligevel i forholdsvis sjældent benyttede terræner.


Lørdagens DM-stafet-terræn, Ganløse Ore (eller Orned?) har jeg således ikke løbet i før som senior. Jeg var stand-in for TJ, der er rendt ind i en fiber. Og det gik faktisk hæderligt - i hvert fald da jeg først kom igang. Et ryddet område før post 1 fik forvirret mig så meget, at jeg fik trukket for langt østover, og jeg nåede først min gafling 53 sekunder efter Lars L, der var først på dén. Herefter var det ud i overhalingsbanen inden jeg fandt mig til rette i anden gruppe, men på post 9 gik det galt igen, hvor der endnu engang røg et lille minut. Herefter blev der speedet op - først og fremmest fra Ulriks side - og i mål kunne vi skifte som 3'er og 4'er knapt 3 minutter efter Mikkel og 1½ efter René. Heldigvis havde både Jamie og Rune fundet nogle af deres gode dage frem, så vi efter en tæt duel med Pan og Fåborg hev sejren hjem.

Søndagens DM-lang bød på hele 17,6 km i Søskoven (eller Grib Skov Esrum). En god bane i en hurtig men spændende skov, og mod forventning lykkedes det mig at holde dampen oppe hele vejen rundt. Tempoet var ikke til at følge med de allerbedste, ligesom jeg lavde flere småfejl, primært på skæve udløb, men jeg undgik de store bom og endte på en ganske tilfredsstillende 8. plads.


Ingen kommentarer: