onsdag den 28. maj 2008

3 dage tilbage...

Mens EM er i fuld gang ovre i Ventspils (og nej, her vil Brøndbys erfaringer fra den lettiske havneby ikke blive uddybet yderligere!), intensiveres nedtællingen for mit eget vedkommende til weekendens store udfordring, Coast Zone eXtrem Maraton!

De sidste par uger har der været livligt gang i diskussionen omkring udstyr, forplejning og taktik, så nu ser vi på Team Oure frem til de 2 gange 35 km i Silkeborg-skovene. Meget kan ske og meget kan gå galt på så lang en distance, men ingen skal være i tvivl om, at vi går efter guldet, hvilket vi da også svagt antyder i vores holdprofil på løbets hjemmeside.

Tiden siden testløbene er i øvrigt gået med lidt stille og rolig træning - en del heraf med rygsæk for at vænne sig til weekendens strabadser - kombineret med nogle hurtige intervaller samt et enkelt o-løb i form af en divisionsmatch i Krogenberg, hvor det umiddelbart virkede til at formen havde det fint (slog flere EM-løbere og reserver, men måtte dog lade mig besejre af Jamie med 58 sekunder) og hvor THOK for andet år i træk tog sejren og løb sig i landsfinalen til efteråret.

Men lige nu er det på lørdag og søndag, det gælder...

Ingen kommentarer: