fredag den 7. november 2008

EYOC mv...

Så er det ved at være længe siden, at der sidst har været skrevet på denne blog. Med 4 spændende weekender forude, der byder på hhv sæsonafslutningen med AL-sprint og Jættemilen, EU-weekendseminar, OK Øst’s traditionelle Furuboda-weekend samt vinterens første samling med Pan Kristianstad, så er det vist nu, der skal hentes op på det forsømte.

Det største højdepunkt siden sidst drejer sig ikke om egen træning eller konkurrence, men derimod om turen med U-16-landsholdet til EYOC og efterfølgende træningslejr med junioreliten (sponsoreret af DOF’s Venner – tak!) i Schweiz i 10 dage i midten af oktober. Vi havde en fantastisk tur, der dårligt kunne være startet bedre med ikke færre end 9 medaljer (H/D 16 og H/D 18 tilsammen) og sejr i holdkonkurrencen, hvilket naturligvis gav en rigtig god stemning på den efterfølgende træningslejr. For ’mine’ løbere blev det en meget overbevisende sejr til Emma (forspring på 4:27!) og sølv til Marius på langdistancen, sejr til pigerne på stafetten efter en imponerende holdpræstation og afslutningsvis sølv på sprinten til Emma, der således blot var 8 sekunder fra at gøre rent bord.

En enkelt konkurrence fik jeg dog selv løbet, og dér var det lige ved at blive til en schweizisk stafetmesterskabsmedalje, men det blev dog ved ’lige ved’ – forklaringen på ’lige ved’ ligger holdets andentursløber vist nok inde med…;-)

Herunder lidt billeder og kort fra 10 sjove dage i Schweiz.

Ingen kommentarer: